Speranța, la ea acasă în Auchan Berceni!

În urmă cu 25 de ani, întâlneam o fetiță a străzii care, întrebată ce simte când vede alți copii ieșind de la școală cu părinții lor de mână, s-a uitat fix în ochii noștri și ne-a spus cu amărăciune: <<Asta nu este pentru noi. Asta este pentru oameni…>> Acela a fost momentul în care am înțeles că sunt oameni, de orice vârstă, care și-au pierdut speranța și m-am dedicat lor pentru tot restul vieții.” (Marian Zaharia, Directorul Hope Rescue Centre)

În ciuda trecerii anilor, încă mai sunt oameni care tânjesc după speranță. Privirea tristă a fetiței de acum 25 de ani o regăsim astăzi în lacrimile micuților care nu au un pantofior decent pentru a merge la școală, sau care se simt umiliți pentru că nu își permit câteva zeci de lei pentru activitățile săptămânii altfel.

Auchan Berceni ne este, de ceva vreme, prieten de nădejde, partener în programul ”Speranță prin educație”. Astăzi, cei de acolo ne-au invitat să petrecem un timp de neuitat în compania personalului magazinului – oameni calzi și care ne-au făcut să ne simțim atât de bine, încât, la plecare, copiii au spus în cor: ”noi nu vrem să plecăm de aici”… Am învățat, împreună, să vopsim și să decorăm ouăle de Paște, ne-am bucurat de compania mascotelor pline de energie și tare pricepute la dans. Copiii au primit cadouri generoase și deja visează la următoarea zi când vom merge în vizită la prietenii și partenerii noștri.

Mulțumim, Auchan Berceni, pentru ieri, pentru astăzi și pentru… mâine! Sperăm să continuați, mulți ani, să dăruiți speranță alături de noi!

Le mulțumim și voluntarilor noștri, Moni, Dana, Adrian și Dragoș. Sunteți cei mai tari!

Mai multe imagini de la acest eveniment veți putea găsi pe pagina noastră de Facebook, dând click pe link-ul albumului: https://tinyurl.com/y6knj3oz