AI ÎNTÂLNIT VREODATĂ UN OM CARE ȘI-A PIERDUT SPERANȚA?

Ai simțit dorința de a-l ajuta și părerea de rău că nu poți face mai nimic pentru el? Astăzi poți schimba acest lucru!

Iată câteva modalități prin care ne poți ajuta:

DONEAZĂ ONLINE

Pentru a sprijini financiar proiectele noastre, îți oferim posibilitatea de a dona, online (cu cardul, în condiții de siguranță) prin intermediul serviciului PayPal, prin virament bancar în contul Asociației Hope Rescue Centre sau numerar, cu respectarea tuturor prevederilor legale.

PENTRU DONAȚII ONLINE, prin intermediul cardului bancar sau a contului tău de PayPal, apasă butonul ”Donate”. Vei fi redirecționat către pagina de procesare a plăților. În această pagină vei putea introduce orice sumă (în Euro) pe care dorești să o donezi. Există opțiunea unei donații unice sau a uneia recurente, după cum vei alege.

DONEAZĂ ÎN CONT BANCAR

PENTRU DONAȚII DIRECT ÎN CONTUL BANCAR al Asociației Hope Rescue Centre, vă rugăm să folosiți detaliile de mai jos:

BENEFICIAR: Asociația Hope Rescue Centre, CIF: 35560558

CONT BANCAR: RO96BRDE410SV52044214100 (lei)

BANCA: BRD Groupe Societe Generale, Agentia Rahova

COD SWIFT: BRDEROBU, DETALII TRANZACȚIE: Donație.

REDIRECȚIONEAZĂ UN PROCENT DIN IMPOZITUL TĂU

 

Uneori am vrea să putem face mai multe pentru cei din jurul nostru. Vedem, la tot pasul, cum nedreptatea și suferința sunt pete pe obrazul națiunii. Astăzi, avem o veste bună: Nu este greu să faci binele! Nu este imposibil să îi ajuți!

Prin lege, Statul îți permite să redirecționezi între 3,5% din impozitul pe care îl plătești pentru venitul tău, pentru a sprijini o cauză care îți este dragă. Astăzi ai șansa unică de a ne fi alături în încercarea de a le oferi speranță celor care au mai multă nevoie de ea.

Descarcă, mai jos, formularul care ți se potrivește: Formularul 230 dacă ai doar venituri salariale sau Declarația unică dacă ai venituri provenind din activități independente. Formularele sunt pre-completate cu datele Asociației Hope Rescue Centre.

Tot ce trebuie să faci este să completezi documentul cu datele tale și îl să depui (direct sau prin poștă cu confirmare de primire) la sediul Agenției Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) de care aparții cu domiciliul. Declarațiile se pot depune și online, prin intermediul “Spațiului privat virtual”, disponibil AICI. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale.

Dă-le de veste prietenilor, cunoștințelor, membrilor familiei și încurajează-i să procedeze la fel. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai eficienți!

ATENȚIE! Data limita de depunere a formularelor la Administrația Financiară de care aparții este 25 mai 2022.

 

VOLUNTARIAZĂ

Avem nevoie de tine și de ajutorul tău, în echipa noastră!  De la implicarea directă în campaniile noastre și până la lucrul direct cu beneficiarii, avem o largă paletă de opțiuni, astfel că fiecare poate face câte ceva.

Iată cum ne poți ajuta:

  • Meditații / sprijin la teme pentru copiii din clasele 1-8 (în funcție de pregătire și de posibilități)
  • Implicarea în activitățile sportive și educaționale
  • Implicarea în activitățile de promovare și strângere de fonduri
  • Implicarea ca voluntar (lider) în taberele de vară
  • Servicii pro-bono, în funcție de meseria pe care o ai (contabilitate, resurse umane, asistență socială, psihologie, construcții, etc)

Pentru a aplica, trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa de mail office@hrc.org.ro sau contactează-ne la telefon 0722 676 226 pentru mai multe informații!