Bucurie de Crăciun – facem 400 de copii fericiți!

Au fost situații în care, copil fiind, ai primit doar cadouri ieftine sau second hand de Crăciun? Au fost situații în care nu ai primit nimic? Poți să îți amintești sau să îți imaginezi ce sentimente are o fetiță sau un băiat atunci când îi aude pe ceilalți copii povestindu-le de cadourile lor, în situația în care el sau ea nu au primit nimic?

Noi știm cel puțin 400 de copii într-o astfel de situație și suntem deciși să facem tot ce se poate pentru a schimba lucrul acesta. Ai la dispoziție o lună întreagă în care în care te poți alătura eforturilor noastre! Un copil ar putea să-și aibă propriul cadou de Crăciun datorită ție. Timp de câteva minute magice copilul acesta va fi al tău, chiar dacă nu v-ați întâlnit niciodată.

Copilul tău… are cadou?

Mai sunt, în anul 2019, copii care așteaptă triști venirea unui ”moș” veșnic absent sau tot mai sărac. Se pare că moșul nu prea cunoaște drumul spre clădirile abandonate, spre gheto-uri, spre sătucele uitate de lume. Noi cunoaștem sute astfel de copii și am hotărât să facem o gașcă de (ini)moși care să lucreze pentru a schimba asta. Vrem să ducem Vestea Bună și daruri la peste 300 de copii și familiile lor.

Pașii sunt simpli:

  1. Copilul scrie o scrisoare, cu dorințele lui.
  2. Noi facem un tabel, cu toți copiii la care vom merge. Cei care au deja o primisiune de cadou vor apărea cu numele tăiat și bifați în listă.
  3. Voi alegeți un copil pentru care să fiți anul acesta… moș și trimiteți numele și codul la mike4hope@gmail.com. Dacă copilul a fost deja ales de către altcineva vă vom propune un alt copil.
  4. Marian (Mike pentru prieteni) vă trimite scrisorica ce conține dorințele copilului, împreună cu o fotografie a acestuia.
  5. După ce a confirmat, moșul pregătește cadoul, îl pune într-o cutie frumoasă – pe care scrie codul (foarte important!), și îl aduce sau îl trimite la unul dintre punctele de colectare. Există posibilitatea de a trimite coletul prin curier rapid (NU prin Posta, va rugam), la una dintre adresele menționate.

PUNCTELE DE COLECTARE:

  • Strada Radu Beller nr.19, etaj 1, apt. 4, sector 1, Piata Dorobanti, București, Cod Poștal 011701 (în zilele de lucru, între orele 8,00-16,00) – Contact: Anca Boeru, tel. 0757-069-923 .
  • Șoseaua Sălaj 367, Bl.24, Sc.1, Demisol, Apt.6, Sector 5, București (Ansamblul rezidențial Confort Urban, cu telefon în prealabil) Contact: Marian Zaharia, tel. 0727-371-166.
  • Militari Rezidence, Strada Sergent Ilie Petre Nr.86, Bl.5, Ap.P12 – Contact Marian Zaharia, tel: 0727-371-166

Pentru lista copiilor, vă rugăm să accesați:
https://bucuriedecraciun.wordpress.com/lista-copiilor/