O locuință în dar pentru o mămică și cei 7 copii ai ei…

De ziua copilului, părinții s-au întrecut în a le face surprize și bucurii micuților lor. Noi i-am avut în vizită pe cei 7 copii ai familiei C., împreună cu mama lor, care îi crește singură. Întrebați ce ar dori să primească, ei au răspuns simplu, parcă în ciuda vârstei fragede: “un acoperiș deasupra capului“. Familia a fost anunțată de faptul că baraca ce le servea drept locuință va fi demolată și că există șanse mari (din nou) să ajungă în stradă.

Echipa Hope Rescue Centre a luat decizia să nu rămână nepăsătoare. Povestea speranței trebuie să umple de bucurie și această familie. Vom încerca, în luna care urmează, să achiziționăm o locuință cu o cameră în care, cel puțin pentru o perioadă, să fie în siguranță. Suma de care avem nevoie este de 10.500 de euro.

Cei care doriți să vă implicați (donând financiar, participând la renivarea / mobilarea locuinței sau pur și simplu ajutându-ne cu promovarea) o puteți face folosind datele de pe pagina noastră de internet: http://hrc.org.ro/persoane-fizice/