”Vreau și eu ghiozdanul meu” 2019

IMPLICĂ-TE ȘI TU, PENTRU A TRIMITE 1 COPIL LA ȘCOALĂ!

Anul acesta, cu ajutorul vostru, dorim să distribuim ghiozdănele complet echipate la nu mai puțin de 100 de copii, provenind din familii cu posibilități materiale reduse.

CUM PUTEȚI AJUTA?

  1. Deschideți LISTA COPIILOR cărora dorim să le oferim un ghiozdănel, dând click AICI.
  2. Alegeți un copil și dați-ne de știre, la 0722.676.226, 0727.371.166 sau pe mail, la office@hrc.org.ro sau mike4hope@gmail.com.
  3. Cumpărați cele necesare – conform necesarului din lista de rechizite (vezi lista AICI) conformă fiecărui an și puneți-le într-un ghizdănel nou.
  4. Trimiteți ghiozdănelul pentru copilul ales de dumneavoastră la una dintre adresele noastre, sau aduceți-l în persoană (cu un telefon în prealabil). În situații excepțională, dacă nu este cu putință altfel, ne putem vedea într-o altă locație pentru a ne înmâna personal ghiozdănelul.

Data limită la care ghiozdănelul trebuie să ajungă la noi este 1 septembrie, pentru a ne asigura că el este livrat înainte de începerea anului școlar!

DONEAZĂ! Dacă nu ai timp, dar vrei totuși să faci o faptă bună, poți trimite bănuții în contul Asociației Hope Rescue Centre. Sugestia noastră este de 200 de lei. Spune-ne la care copil să meargă, iar unul dintre voluntarii noștri va ajuta cu cumpărăturile. Poți dona pentru copilul ales de tine, dând click AICI!

Adresele la care avem puncte de colectare:

  • Strada Radu Beller nr.19, etaj 1, apt. 4, sector 1, Piata Dorobanti, București (în zilele de lucru, între orele 8,00-16,00) – Contact: Anca Boeru, tel. 0757-069-923  sau Daniel Paloș, telefon: 0733-999-944.
  • Șoseaua Sălaj 367, Bl.24, Sc.1, Demisol, Apt.6, Sector 5, București (Ansamblul rezidențial Confort Urban – în zilele de lucru, între orele 9,00 – 17,00, cu telefon în prealabil) Contact: Marian Zaharia, tel. 0727-371-166.
  • Strada Sergent Ilie Petre 86, Bl. 5, Ap.P12, (Militari Rezidence, Chiajna, zilnic între orele 9:00-21:00 – cu telefon în prealabil). Contact: Marian Zaharia, tel. 0727.371.166.

––––––––––––––––––––––––––

NOI FACEM ASTA ÎN FIECARE AN, DIN 2015 ÎNCOACE!

Dorim să le sărim și anul acesta în ajutor familiilor care întâmpină reale probleme în a-și trimite copiii la școală. Copiii trebuie să promită că vor merge și că se vor ține de carte. Noi promitem că le vom fi aproape și că îi vom sprijini pentru ca povara să nu mai fie imposibil de dus.

La sfârșitul anului școlar am avut bucuria sa culegem roade bogate! Mulți dintre copiii sprijiniți de noi au avut performanțe nebănuite. Așa că viitorul… sună bine!

  • Unii au fost premianți. Nimic nu se compară cu momentul unic în care copilul cel mai sărman din clasă iese în fața școlii cu coronița pe cap.
  • Unii au avut rezultate bune. Deși mama și tata nu îi pot ajuta prea mult, deși nevoile sunt mari, au strâns din dinți și au făcut o figură frumoasă.
  • Alții au trecut clasa! Poate părea puțin, dar, credeți-mă pe cuvânt, nu este deloc. Copiii ăștia au dreptul să spere la un viitor mai bun, au șansa de a crede din nou că se poate.