Banca de alimente: Ajutor de Paște pentru 100 de familii nevoiașe

Nici o masă de creștin nu ar trebui să fie goală în seara de Înviere! Nici un părinte nu ar trebui să le explice celor mici de ce nu au ouă și cozonaci. Anul acesta, HRC a decis să ducă pachete cu alimente la nu mai puțin de 100 de familii nevoiașe.

Cu doar 100 de lei, poți dărui și tu un pachet de alimente, oferind bucurie și speranță unei familii care are mare nevoie de ele.

Iată cum poți face acest lucru:

DONEAZĂ ONLINE

Pentru a sprijini financiar proiectele noastre, îți oferim posibilitatea de a dona, online (cu cardul, în condiții de siguranță) prin intermediul serviciului PayPal, prin virament bancar în contul Asociației Hope Rescue Centre sau numerar, cu respectarea tuturor prevederilor legale.

PENTRU DONAȚII ONLINE, prin intermediul cardului bancar sau a contului tău de PayPal, apasă butonul ”Donează (în colțul din dreapta sus a fiecărei pagini)”. Vei fi redirecționat către pagina de procesare a plăților. În această pagină vei putea introduce orice sumă (în Euro) pe care dorești să o donezi. Există opțiunea unei donații unice sau a uneia recurente, după cum vei alege.

DONEAZĂ ÎN CONT BANCAR

PENTRU DONAȚII DIRECT ÎN CONTUL BANCAR al Asociației Hope Rescue Centre, vă rugăm să folosiți detaliile de mai jos:

BENEFICIAR: ASOCIAȚIA HOPE RESCUE CENTRE, CIF: 35560558

CONT BANCAR: RO96BRDE410SV52044214100 (LEI)

BANCA: BRD Groupe Societe Generale, Agentia Rahova

COD SWIFT: BRDEROBU, DETALII TRANZACȚIE: Donație.