Hope Rescue Centre are, de astăzi, un nou website!

Nu-i așa că-i fain site-ul nostru cel nou? Merită să aflați cine este ”vinovat” de asta. Pentru că, orice minune, necesită multă muncă, adesea neștiută de către cei din jur.

Trăim într-o lume egoistă. Minunile sunt, parcă, tot mai rare! Mărturisim faptul că, atunci când un prieten ne-a spus că ”Sergiu LAZAR – Web Designer & Online Marketer” a lansat campania ”Website gratuit pentru un ONG”, nu ne-am entuziasmat prea tare, obișnuiți cu multele baloane de săpun din promisiunile celor din jur. Nimic în viață nu este gratis. De fiecare dată, ceea ce vine gratis pentru mine este, în fapt, plătit de către altcineva. Și puține dintre lucrurile pentru care nu plătești… sunt și de calitate. Însă, uneori, viața îți rezervă surprize!

Ne-am înscris în campania inițiată de Sergiu. Am câștigat. Și, cu bucurie, astăzi avem ocazia să vă spunem că… ne-am înșelat!

Sergiu Lazar este un profesionist adevărat, un om respectuos, serios, pus pe fapte mari. Site-ul nostru cel nou, logo-ul stilizat și profi, stau mărturie pentru asta. Mulțumim, Sergiu, pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi! Sunt multe ore de muncă, însă ele vor aduce un beneficiu enorm misiunii noastre.

Recomandăm, din toată inima, serviciile lui Sergiu! Acum, după ce am văzut ce știe să facă, am plăti oricând pentru munca lui. Dacă vreți și voi un site care să vă reprezinte așa cum trebuie, dați click, cu toată încrederea pe site, pentru a sta de vorbă cu Sergiu: https://sergiulazar.net/